Celeste (publicharakiri) wrote in doe_het_zelf,
Celeste
publicharakiri
doe_het_zelf

HALLOWEEN

wat jammer dat er zo weinig gepost wordt en dat terwijl toch veel mensen zelf bezig zijn met hun 'crafts'. het thema van deze maand is natuurlijk herfst en halloween. post dus al je ideeen voor deze maand en maak er een leuk feest van.**spinnenweb**
vandaag kwam mijn kleine neefje thuis met een zak vool met kastanjes en eikeltjes. ik dacht gelijk aan vroeger toen ik nog op de basis school zat. lekker knutselen met sateprikkers en kastanjes.

benodigdheden:
1 kastanje
6 sateprikkers
1 bol wol (wit of elke andere gewenste kleur)

prik 6 gelijke gaatjes in de kastanjes en prik daar de sateprikkers in. kies 1 van de prikkers, daar bindt je je wol aan vast doormiddel van een knoopje. met de wol ga je steed verder naar de volgende prikker en bindt je het er 1 keer om heen per prikker. naarmaatje je ongeveer op de helft bent begin je 2 keer per prikker te wikkelen. tot je ongeveer tot 10 keer wikkelen komt per prikker en dan ben je waarschijnlijk klaar met het web.

ik heb er helaas geen foto van. maar wees gewoon creatief met kastanjes en al die andere dingen waar je nu in de herfst makkelijk gebruik van kunt maken!
 • Post a new comment

  Error

  Anonymous comments are disabled in this journal

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

 • 1 comment